Cappuccino
Rooftop

Al 25 jaar een vaste waarde in Oostende! Geniet van heerlijke ontbijtjes, een snelle lunch, of lekkere zoetigheden bij tearoom Cappuccino

Ontbijt

Geniet van een ontbijt in stijl bij Cappuccino Oostende! Of je nu zin hebt in heerlijke ontbijtpannenkoeken, of een licht gezond ontbijt, wij hebben voor elk wat wils. Neem je graag de tijd voor een uitgebreid ontbijt? Ga dan all-in met een traditioneel Engels ontbijt of een Full English breakfast. Ook de kleinsten én de kleine eters worden verwend met onze lekkernijen. Begin je dag goed bij ons!

Elke dag van 8.00 uur tot 11.30 uur

Tearoom

Kies jij voor een warme Luikse of Brusselse wafel? Met duizelingwekkend veel topping opties van Bueno tot aardbei mikado! Of zwicht jij voor onze (XL) pannenkoeken? Smul ook van onze ijscoupes en fancy ijsjars. Alle ijscoupes worden gemaakt met vers,in huisbereid, roomijs.

Keuken

Bij Cappuccino kan je terecht voor een snelle lunch of een early dinner! Van belegde broodjes, verse slaatjes en dagverse soep tot onze vele croques. Kom proeven van onze klassiekers zoals steak en Vlaamse stoverij. Ook pasta en ambachtelijke (garnaal)kroketten staan steeds op onze kaart! Cappuccino is de perfecte plek om na het shoppen in Oostende te genieten van een early dinner.

De keuken is doorlopend open vanaf 11 uur

Weetjes & Nieuwtjes

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit een gezellig momentje!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Reserveren

Reserveer vanaf nu ook jouw favoriete tafel bij Cappuccino. We hebben een nieuw systeem geïntroduceerd waardoor het vanaf nu mogelijk is om ook beneden te reserveren voor ontbijt of early dinner!

IEDEREEN OOK WELKOM ZONDER RESERVATIE

Ontbijt

Een ontbijt met familie, vrienden, collega’s… ? Reserveer jouw plekje!

Reserveren voor ontbijt

Early Dinner

Kom eten tussen 17u30 en 18u30 met onze early dinner formule! Voor €25 p.p. geniet je van een cocktail/mocktail maison met een mini tapa gevolgd door een gerecht naar keuze uit de kaart. Voor de kids €16 p.p. met een frisdrank, mini tapa en een kindergerecht naar keuze uit de kaart.

Reserveren voor dinner

FAQ

Moet ik reserveren met mijn Bongo, Vivabox, Cadeaubox, ... ?

Reserveren mag, maar is zeker niet verplicht!

Mag mijn hondje mee naar Cappuccino of Rooftop Oostende?

Ja! Zowel binnen als buiten in de tearoom Cappuccino is je trouwe viervoeter welkom. Ook op onze Rooftop bar.

Wat zijn de sluitingsdagen?

Op Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Hoe lang kan ik ontbijten bij Cappuccino Oostende?

Vanaf 08u tot 11u30 kan je komen ontbijten bij ons.

Heb je nog een vraag die hier niet wordt beantwoord? Stuur een mailtje naar info@cappuccino-oostende.be